بسم الله الرحمن الرحیم
انجمن پولطلای ایران
?به فرمودۀ حضرت امام رضا علیه السلام، خداوند در روز عید غدیر، ولایت را بر کوه ها عرضه کرد. سه کوه سبقت گرفتند که عقیق، فیروزه و یاقوت شدند و کوه های دیگری که اقدام کردند معدنهای طلا و نقره شدند.
(اقبال الاعمال ، ج ۱ ص ۴۶۵)
?ان شاءالله در روز عیدالله الاکبر با استعانت از حضرت مولا امیرالمونین، «انجمن پولطلای ایران» تاسیس میگردد.
?لینک گروه انجمن :
https://eitaa.com/joinchat/2527395853C5758355578
همین الان عضو انجمن شوید :
باسمه تعالی
اساسنامه انجمن پولطلای ایران
مقدمه
انجمن پولطلای ایران، متشکل از نخبگان سیاسی و اجتماعی و گروه های جهادی مناطق مختلف ایران و جهان اسلام است. این انجمن تلاش می کند با جهاد تبیین و با تکیه بر آرمان عدالتخواهی انبیای الهی، به معرفی ابعاد ظالمانۀ پول اعتباری در جوامع بشری پرداخته و الگوی گذار مناسبی برای عبور از وضع موجود ارائه نماید.
موسسه تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی (متا)، با پشتوانه ۱۵ سال تحقیقات علمی و میدانی، برنامه ای جامع و هماهنگ با فرهنگ ایرانی-اسلامی برای گذار از پول اعتباری و انتقال کارکردهای پولی به نظامی عادلانه و انسانی طراحی کرده است. انجمن پولطلای ایران، در مسیر گفتمان سازی و تبیین و ترویج طرح مذکور در سطح ملی و بین الملی فعالیت خواهد کرد.
فصل اول- کلیات و اهداف
ماده۱- چشم انداز :
ما خلق پول اعتباری و بانکداری ربوی را عامل اصلی سلطۀ اقتصادی طاغوت و تصرف نامشروع در اموال مردم میدانیم و با آن مبارزه میکنیم تا نظام پولطلا را به عنوان پول خلقت، احیا نماییم.
ماده۲- اهداف
۱-۲- احیای پولطلا به عنوان نظام پولی خلقت خداوند
۲-۲- گسترش الگوی معیشت ایرانی-اسلامی و ایجاد نظام پولی عادلانه
۳-۲- احیای احکام تعطیل شده اسلام از طریق نقدین طلا و نقره
۴-۲- مبارزه با ربای بانکی، خلق پول بانکی و دزدی از ارزش پول مردم
ماده۳- مسئولیت ها
۱-۳- انجمن پولطلای ایران مؤسسه ای کاملا مردمی است که در زمینه های پژوهش، آموزش، رسانه و طراحی راهبردهای عملی احیای نظام پولطلا، به سازماندهی نیروهای مومن و متعهد اهتمام می ورزد.
۲-۳- ما مسئولیت داریم با حمایت نرم افزاری از جمهوری اسلامی، الگوهای معیشتی مطلوب و هماهنگ با شرایط امروز انقلاب اسلامی را تولید و گفتمان سازی نمائیم.
ماده۴- منطقۀ فعالیت
چشم انداز انجمن در بعد جهانی تعریف شده و به صورت گام به گام گسترۀ فعالیت خود را ارتقا میبخشد. مرکز این انجمن در زمان تاسیس، شهر اصفهان است و شعب انجمن در مناطق مختلف جغرافیایی معرفی میگردد.
فصل دوم- فعالیت ها
ماده۵- برنامه ها
۱-۵- هماهنگ سازی نیروهای انقلابی در مسیر جهاد تبیین و آگاهی بخشی نسبت به سیستم ظالمانۀ پول اعتباری
۲-۵- جهت دهی مقالات، مطالعات، پایان نامه ها و رساله های دکتری در مسیر تعمیق نظام پولی اسلام
۳-۵- گفتمان سازی استانی و تغذیۀ رسانه ها به منظور فعال کردن گفتگوهای پولطلایی
۴-۵- انتشار کتب و نشریات علمی در زمینۀ نظام پولی با تمرکز بر پولطلا
۵-۵- ارتباط گیری با مسئولین سیاسی، نخبگان علمی و فعالین اجتماعی جهت پیشرفت گام به گام پولطلا.
۶-۵- توسعه گفتمان پولطلا در جهان اسلام و ایجاد هسته های جهاد تبیین در میان جبهه مقاومت
۷-۵- تولید و انتشار کتب، نشریات و جزوات پولطلا به زبان عربی و انگلیسی و گفتمان سازی بین المللی
فصل سوم- اعضای انجمن
ماده۶- عضویت
همۀ افراد یا موسساتی که تمایل به فعالیت در پیشبرد چشم انداز انجمن داشته باشند، میتوانند با پر کردن فرم عضـویت، پس از طی مراحل مصاحبه و گزینش، با تایید و نظارت موسسه تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی، فعالیت خود را آغاز کنند.
ماده۷- مسئولیت اعضا
اعضای محترم در مسئولیت های ارتباطی، علمی، رسانه ای و میدانی در مناطق مختلف فعالیت مینمایند. این فعالیت ها به تناسب تمایلات و امکان های تک تک اعضا تعریف شده و هم افزایی میگردد.
ماده۸- ارتباط اعضا
اعضای انجمن پولطلای ایران در یک گروه مجازی با همین نام عضو میشوند و در راستای اهداف انجمن برای هم افزایی در انجام وظایف با یکدیگر تعامل می نمایند. سایر ارتباطات منطقه ای توسط مسئول مناطق هماهنگ میگردد.
فصل چهارم– ارکان انجمن
ماده ۹- ارکان اصلی
عبارتند از مجمع عمومی، هیئت امناء، هیئت موسس، بازرسان، دبیر
۱-۹- مجمع عمومی : مجمع عمومی با گردهمایی همۀ اعضای انجمن (حضوری یا مجازی) به صورت عادی (سالیانه) یا فوقالعاده تشکیل میشود و توسط هیئت امناء سازماندهی میگردد.
۲-۹- هیئت امناء : هیئت امناء انجمن مرکب از ۵ عضو است که ابتدا توسط هیئت موسس و سپس هر دو سال یکبار با رأی اعضای انجمن و تائید هیئت موسس معرفی میگردند. هیئت امناء وظیفۀ انتخاب دبیر انجمن و پیگیری اهداف را برعهده دارد.
۳-۹- دبیر : پیگیری امور اجرایی و ارتباط با مسئولین استانی و پاسخگویی به اعضای انجمن را برعهده دارد.
۴-۹- بازرسان : مجمع عمومی دو نفر را به عنوان بازرس به مدت دو سال انتخاب مینماید تا تخلفات احتمالی را به مجمع عمومی گزارش دهند.
۵-۹- هیئت موسس : افرادی هستند که به نوعی در تاسیس این انجمن به صورت مشاوره و پشتیبانی سهیم بوده اند و افرادی که در زمان تاسیس به عنوان هیئت امناء انتخاب شده اند.
فصل پنجم- بودجه
ماده۱۰- منابع مالی
درآمدهای عمومی انجمن با الگوگیری از تامین مالی اربعینی و از طریق کمک های مردمی و اختیاری تامین میگردد. درآمدهای ناشی از ارائۀ خدمات آموزشی، مشاوره ای و میدانی موضوع فعالیت انجمن نیز میتواند منبع درآمد انجمن باشد. کلیۀ درآمدها و هزینه های انجمن پس از تصویب هیئت امناء دریافت و پرداخت میگردد.
فصل ششم- تصویب
ماده ۱۱- امضا
این اساسنامه مشتمل بر ۶ فصل و ۱۱ ماده در مورخ ۲۷ تیرماه ۱۴۰۱ مقارن با عید غدیر به به تصویب رسید.
امضای هیئت امناء :
- سیدمحمدصدرا متولی امامی
- رسول بخشی دستجردی
- سجاد جان نثاری
- محمدرضا قدیری
- مجتبی آقایی
امضای دبیر انجمن :
- محمدحسن غلامی
امضای بازرسین :
- هادی زرگری
- زین العابدین رحمانی